• HIPHOP

   • Aquesta activitat és un nou concepte de classe dirigida, no només els nens i nenes on reben informació́ per a la seva formació musical i coreogràfica si no que és sinònim de professionalitat, innovació, exclusivitat, aprenentatge, diversió, bon ambient i una formació qualificada i adequada a la edat de la persona.

   • Treballem coreografies musicals que impliquen un treball de coordinació́ corporal i un treball mental de retenir els moviments, a més d’identificar els sons en les cançons i moure’s en el moment oportú́ per a cada pas.

    A més de treballar la part artística, també es treballa la part creativa i emocional. La finalitat de ballar, a més de ser un esforç físic, és arribar a l’espectador, per tant fer arribar el missatge que volem transmetre mitjançant la coreografia treballada.

    La diversió i la formació a través de les classes dirigides és l’objectiu principal, ja que a més de centrar-nos en la millora professional del alumne o alumna, volem que es diverteixi, gaudeixi i tingui una sensació de satisfacció a l’hora de realitzar el ball. Per tant, sentir-se a gust i realitzat és un resultat doblement favorable.

    La nostra missió és:
    • Donar l'oportunitat de que els nens i nenes puguin conèixer la cultura del hiphop, la dansa urbana i aquest génere musical i artístic.

    • Oferir un conjunt d’activitats relacionades amb la música, el coneixement d’aquesta i l’aprenentatge de coreografies musicals.

    • Estimular la part artística i així treballar aspectes com la psicomotricitat, la coordinació́, la interpretació́ musical, la memòria i l’activitat física.

    • Desenvolupar la part de treball en grup, la cohesió́ de grup i el companyerisme. Gaudir d’una experiència artística, grata, lúdica i emocionant.
   • HIP HOP KID 0 (2n primària)
    Dilluns i Dimecres de 17:00 a 18:00

    HIP HOP KID I (3r i 4t)
    Dilluns i Dimecres de 17:00 a 18:00

    HIP HOP KID II (3r i 4t)
    Dimarts i Dijous de 17:00 a 18:00

    HIP HOP Junior i ABSOLUTA (ESO, Cicles Formatius i BTX)
    Dimarts i Dijous de 18:00 a 19:00

    Preu
    1 dia 22€/mes
    2 dia 33€/mes
    3 dies 30€/mes
   • Vols fer HipHop?
    Omple i envia'ns la matrícula per alumnes d’Extraescolars i Seccions Esportives: