Hipopressius al cicle de Condicionament Físic

01 de Febrer del 2023

En el mòdul de projecte, els alumnes de 2n de Condicionament Físic amplien els seus coneixements en l’àmbit del fitness i la salut.

Un dels objectius d’aquest projecte és adquirir les habilitats tècniques necessàries per a dirigir una sessió de gimnàstica hipopressiva. Conscienciar a l’alumnat de la importància de les competències d’un bon professional.

Una de les competències és la figura del tècnic com a model de referència pels usuaris,  per ajustar el seu propi moviment en funció? del que veuen . Tanmateix, és molt important ser capaç? de reconèixer que fan correctament i/o incorrectament els usuaris per tal de fer les correccions pertinents, ja que si no són capaços de reconèixer els errors no podran corregir-los.

Aquesta competència l’han treballat mitjançant una activitat d’observació que consistia a gravar al company i comprovar si realitza bé la tècnica mitjançant els ítems prèviament establerts d’aquella postura.

Prèviament a aquesta activitat, durant el primer trimestre han estat aprenent i practicant les diferents postures estàtiques del nivell 1 d’hipopressius, així com els beneficis d’aquesta pràctica.

ImageImageImage

 Close