El sòl pelvià en 3D

31 de Maig del 2023

Els alumnes de TCAI i Modelisme Industrial hem realitzat un projecte en comú denominat: Coneixem el nostre sòl pelvià: de l’anatomia real a la 3D.

Aquest projecte ha generat com a resultat maquetes i prototips de la estructura del sòl pelvià per tal de formar i conscienciar la població de la salut d’aquesta estructura anatòmica.

L’objectiu principal és que a través d’un aprenentatge i autoaprenentatge de les estructures anatòmiques del sòl pelvià l’alumnat aconsegueixi mitjançant les noves tecnologies de impressió 3D i els nous materials amb característiques flexibles i biocompatibles, entre d’altres.

A partir d’una xerrada informativa que ens va exposar la Dra. I Cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia Judith Lleberia, les alumnes de TCAI han pogut fer xerrades divulgatives a diferents llocs de la població de Rubí (Biblioteca Municipal i diferents escoles de la ciutat).

Les alumnes de TCAI han pogut transmetre a diferents persones de diferents edats la importància de tenir un sòl pelvià saludable, donant èmfasis a la prevenció i als exercicis de tonificació d’aquesta musculatura.

Aquestes xerrades han sigut molt enriquidores, ja que hem pogut aprendre de cadascun dels nostres oients, amb les seves experiències i feedbacks.

Image



Close