L'últim any a l'escola

21 de Setembre del 2023

Pels alumnes de 4t d'ESO, aquest inici de curs és especial. És el seu últim any al centre; i és per això que s'han recollit un parell de testimonis per reflectir com han viscut aquests primers últims dies. 

«El dia 6 de setembre va començar el meu últim any de l'ESO. Estava molt emocionada i nerviosa per veure els canvis que hi trobaríem respecte a les assignatures, els professors i les noves instal·lacions.

En entrar a l'escola, vam veure les increïbles reformes que havien estat fent durant l'estiu i vam quedar impressionats. Havien canviat el terra granulat per un de rajola grisa, van tirar parets i algunes les van pintar de color groc, van moure el laboratori de lloc i on van canviar les aules de primer de primària per l'aula d'informàtica.

Els meus companys i jo estem contents i a la vegada tristos per començar 4t d’ESO. Per una banda, tenim ganes de viure noves experiències en grup com el desitjat viatge de fi de curs; però, per altra banda, ja s'acaba el nostre recorregut a l'escola, on la majoria hem estudiat des de petits i on tenim mil records divertits que no oblidarem mai».

 Close