Taller de ràdio a 3r d'ESO

11 de Abril del 2024

El dia 13 de març, els nostres alumnes de 3r d’ESO van realitzar un taller de ràdio que va tenir com a objectiu principal ensenyar els alumnes a fer un pòdcast que, per altra part, va ser el producte que confeccionarien com a finalització del projecte AIC. El taller va estar a càrrec de Manel Ramos Martín, professional de la ràdio que ocupa part del seu temps a impartir aquests tipus de tallers als estudiants d’ESO i Batxillerat.

Molt interessant va resultar aquesta activitat on els alumnes van tenir ocasió de poder treballar de forma gairebé professional, disposant d’equips de locució i so com si veritablement estiguessin en la redacció i locució d’un programa de ràdio real. Això va engrescar els nostres alumnes a redactar notícies i comentaris que més tard van transformar en un pòdcast.

A més d’encaixar en els continguts de la matèria de llengua castellana del 3r trimestre, també vam aprofitar per aprendre d’una manera més professional a confeccionar el producte final del projecte AIC que es va crear entre l’11 i el 22 de març.

ImageImageImageClose