Arriba la Rocket Week 2024 al cicle de Comerç Internacional!

15 de Maig del 2024

La propera setmana el cicle formatiu de grau superior de Comerç Internacional iniciarà un nou projecte: Rocket Week 2024! Amb aquest projecte els estudiants s'embarcaran en un desafiament d’internacionalització dins del sector de la perfumeria.

Al llarg de dues setmanes els alumnes hauran d’encarregar-se de configurar una base de dades de clients potencials, analitzar el transport internacional, desenvolupar la imatge de marca, elaborar un Business Model Canvas, entre d’altres tasques, totes amb l’objectiu de presentar i defensar la seva proposta davant d’un tribunal compost per experts independents, seguida d'una sessió de preguntes i comentaris. Aquest tribunal estarà format per l’Anna Alarcón, el Miguel Ángel Segura Monje i en Joan Cadevall, professionals amb una àmplia experiència en diferents àmbits relacionats amb el comerç internacional i la gestió empresarial.

Per preparar als nostres estudiants per a la defensa del seu projecte, comptaran amb una sèrie de cinc masterclass impartides per professionals destacats en diversos camps clau:

  • Creativitat empresarial amb en Manel Rajadell Carreras.
  • Tractament de dades amb Google Sheets per l’ Eduardo Pérez Belzuz.
  • Disseny de presentacions impactants amb l’Oriol Figueras Calle.
  • Protocol empresarial i etiqueta amb la Cristina Amores Preixens.
  • Comunicació efectiva en presentacions públiques amb l’Òscar Peón Rojo.

La defensa oral final tindrà lloc el dia 7 de juny entre les 10:30h i les 13:00h a les instal·lacions del Regina Carmeli Rubí.

Estem il·lusionats per presenciar el talent i la dedicació dels nostres estudiants en aquest emocionant projecte!

ImageImageImageClose