La vida marina

21 de Maig del 2024

La visita al Centre d’Estudis del Mar de Sitges (CEM) ha permès que els alumnes de 1r d’ESO coneguin els diferents organismes que viuen a la mar Mediterrània, com es distribueixen en aquest immens espai i la importància que tenen dins el cicle de la vida. 

La sortida es va iniciar amb l’activitat “Els boscos del mar”, on es va visualitzar un documental sobre la vida marina i es va parlar sobre el bosc marí centrant-se en la Posidòia. Després, es va anar al laboratori per a identificar i classificar diferents invertebrats marins típics de la costa mediterrània i per a finalitzar, es va fer l’activitat “Biodiversitat a la platja” realitzant un itinerari per la platja de Terramar, situada al costat del CEM, on es van recollir organismes vius, restes d’organismes, elements artificials, etc., que va servir per estimular la capacitat d’observació dels organismes marins dins el seu hàbitat. 

A partir d’aquest treball, esperem que els alumnes aprenguin a valorar les repercussions de l’activitat humana sobre el mar i els seus organismes i siguin capaços d’actuar en conseqüència dins les seves possibilitats.

ImageImageImageClose