IX concurs d’infografies

19 de Juny del 2024

Des de fa uns anys, el col·legi participa en el programa EFEC (Educació Financera i Emprenedora de Catalunya), organitzat per l’Institut d’Estudis Financers.

Aquest programa consisteix en oferir als nostres alumnes la realització de diferents tallers de temàtica financera. Aquest curs hem realitzat els tallers: Administra els teus diners; Endeutar-se? Amb seny; Els impostos i tu, i Finances per a la vida.

Paral·lelament als tallers, també hem participat en el IX concurs d’infografies EFEC, on el nostre centre ha obtingut un accèssit gràcies a la infografia presentada per l’alumne Ramiro Lozano, de l’Optativa d’Emprenedoria i Economia Bàsica, de 4t d’ESO.

Els seus pares i el professor d’Emprenedoria van assistir a l’acte d’entrega de premis en representació seva, ja que ell es trobava de viatge de fi d’etapa amb els seus companys de 4t d’ESO. Els pares van recollir el premi de mans de la Consellera d’Economia i Hisenda, la Sra. Natàlia Mas; i del Director de l’Institut d’Estudis Financers, el Sr. Ferran Teixes.

Per acabar l’acte es va fer una fotografia de tots els premiats, assistents i dels representants de les entitats participants i col·laboradores.

 

ImageImageClose