Engeguem el nou Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

07 de Novembre del 2018

La primera promoció del Tècnic Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva comença la seva formació al Col·legi Regina Carmeli.

L’inici del curs 2018-2019 ha portat entre altres novetats, la implantació dels nous cicles de grau superior de la família de les activitats físiques i esportives. L’antic tècnic superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives ha donat lloc a dos cicles de nova creació amb dos perfils professionals molt diferenciats; el Tècnic Superior en Condicionament Físic i el Tècnic Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva.

L’alumnat matriculat en la modalitat d’Ensenyament i Animació Socioesportiva al llarg de dos cursos es formarà en matèries com els esports individuals, els esports col·lectius, els esports amb raqueta, etc... però el que el fa diferent de l’anterior cicle, són els continguts relacionats en l’àmbit de l’animació turística i el món del lleure educatiu, obtenint a l’acabar el cicle el títol de director de lleure infantil i juvenil.

A continuació teniu algunes imatges de les primeres sessions pràctiques a l’aigua i de les classes d’oci i temps lliure on ensenyem els nostres talents!

ImageImageImageImage



Close