La cohesió de grup: Som una classe, som un equip

02 de Novembre del 2018

Els alumnes de 3r de Primària, el passat 24 d’octubre vam gaudir d’un gran dia a Santa Maria de Palautordera on vam gaudir molt alhora que realitzàvem activitats de cohesió de grup.

El lloc on vam realitzar les activitats va ser a "La Granja, AbilityTrainingCenter", la primera granja escola amb un Mètode d'Educació Emocional registrat i demostrat científicament.

El seu objectiu és entrenar les competències emocionals dels alumnes.Aconseguir nens emocionalment més intel·ligents per a que sàpiguen gestionar les seves emocions de manera positiva i desenvolupin les seves habilitats personals i socials per utilitzar-les ara i en el seu futur.

Les activitats van estar distribuïdes en quatre:

QUÈ ÉS LA COHESIÓ? QUÈ ÉS UN EQUIP?: Introducció per part dels monitors. Es treballa la consciència emocional.

MISSIÓ POSSIBLE: Circuit amb diferents reptes per entrenar el treball en equip i entendre'l.

JUNTS ARRIBAREM + LLUNY: Divertida ruta on els alumnes es van haver de coordinar i cooperar per assolir un objectiu comú. Es treballa la consciència emocional de com funcionen com a grup. 

CIRCUIT DE L'EQUILIBRI: Circuit amb diversos reptes on els alumnes van posar a prova el seu equilibri personal dins el grup. Un repte on treballem la creativitat, la cerca d'alternatives i la gestió dels conflictes.

Mestres de cicle mitjà.

ImageImageImageImage

Image

 Close