Alumnes de Comerç Internacional visiten Acció

05 de Desembre del 2018

Els alumnes de 1r de Comerç Internacional han visitat l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

ACCIÓ està adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, sent el seu objectiu impulsar la competitivitat i creixement de les empreses catalanes, fomentant la innovació, internacionalització i la captació d’inversions.

ACCIÓ acompanyarà a l’empresa en el seu procés de diferenciació competitiva i la recerca de noves oportunitats de negoci; precisament per això, és important que els nostres alumnes coneguin les diferents opcions que presenta aquesta agència.

La visita es va estructurar en una part expositiva sobre el ventall de serveis que ofereixen a l’empresa en el seu procés de diferenciació competitiva i una segona part, on els alumnes van rebre la informació necessària per efectuar pràctiques a oficines d’Acció, tant a Catalunya com a l’estranger.

La visita ha estat molt dinàmica en un entorn que facilita el diàleg i l’ intercanvi d’idees potenciant la proximitat. 

Els docents dels cicles formatius de Regina Carmeli facilitem als nostres alumnes, no només experiències i situacions d’aprenentatge, sinó també els recursos necessaris pel seu desenvolupament personal i professional.Close