Què divertit és fer psicomotricitat!

07 de Desembre del 2018

Image  La psicomotricitat està basada en el joc i en la interacció amb elements bàsics amb l’objectiu de captar l’atenció de l’Infant per tal que realitzi moviments diversos interaccionant amb la música, pilotes etc…
Image

És molt important treballar el moviment corporal i l’expressivitat de l’Infant, per millorar els processos d’aprenentatge.

Un altre objectiu de la psicomotricitat és desenvolupar la capacitat de descobrir i conèixer l’ entorn i el propi cos arribant a un control progressiu per acabar actuant de forma autònoma en activitats quotidianes.
Image

Aquest primer trimestre hem treballat el control i la consciència corporal.

Com ho fem? A través de la representació de sorolls i moviments de mitjans de transport, de animals, situacions de la vida quotidiana( dormir, rentar-se la cara…) i personatges (equilibristes, escultors, cuiners…)

Image

Aquest trimestre també hem treballat el coneixement de les parts del cos mitjançant cançons populars i petites coreografies.

 

Tot això que per ells és un moment de joc i passar-ho bé, és un treball imprescindible pel creixement dels nens i nenes.

 

Ara ja sabeu perquè els dies de psico s’aixequen tan contents!!!

 

Isabel Riba, especialista de Psicomotricitat a EI3

 



Close