Reis Mags d’Orient

15 de Gener del 2019

La cavalcada és una desfilada de carrosses que se celebra el vespre del 5 de gener, quan els Reis d’Orient (Melcior, Gaspart i Baltasar) passegen a la tarda pels carrers de les vil.les o ciutats amb els seus patges i ajudants, llençant caramels als nens.

 El nen Jesús va rebre la visita de tres savis que seguint l’estrella d’Orient li van regalar or, encens i mirra.

Doncs seguint la tradició, la nit de Reis són les hores en les que els Reis d’Orient reparteixen els regals a totes les cases.

Aquesta nit és, sense dubte, la més llarga i amb més feina de tot l’any per Ses Majestats i els seus patges.

Però el Dia de Reis és probablement el dia que els nens/es matinen més, amb la il.lusió de veure què els han dut els Reis Mags.

Per això els alumnes de  cicle mitjà han volgut compartir amb els seus companys/es les joguines que els reis els hi havien portat.

Hi havia un bon ventall de jocs , com: cotxes teledirigits que els nens conduïen pel passadís de l’escola, micròfons super moderns i divertits per cantar amb els companys, jocs de taula per jugar-hi tots junts, joc de construcció, baldufes,nines....

Tot cicle mitjà ha gaudit una estona jugant amb les joguines i jocs que els hi han portat els  personatges més  entranyables del més de gener els

REIS MAGS.

Mestres de Cicle Mitjà

 

 

ImageImageImageImageImageImageImage



Close