Celebració de Sant Josep

22 de Març del 2019

Image
Al nostre Col·legi vam estar molt contents i plens de goig de poder celebrar, un any més, la festa del nostre Pare Sant Josep. Al matí, va tenir lloc l’Eucaristia que es va celebrar al pati de l’escola, aquesta va comptar amb la participació de professors, germanes i alumnes des de tercer de Primària fins als Cicles formatius. La celebració va estar dinamitzada amb cants, pregàries de perdó i l’Evangeli que va ser llegit i teatralitzat d’una manera més actual, propera al nostre moment. També es van fer ofrenes relacionades amb la Quaresma que ens van convidar a canviar i a millorar per poder viure millor la Pasqua.
Image
Es va aprofitar la festivitat per fer menció a la jubilació de la professora Rosa Segura dels Cicles Formatius, donant-li les gràcies per la tasca que ha dut a terme durant tots aquests anys al nostre centre educatiu.
Image
En paral.lel, els alumnes més petits, és a dir tant els d’Educació Infantil com els de Cicle Inicial, van poder apropar-se a la figura de Sant Josep mitjançant la Celebració de la Paraula.
ImageVan participar amb cants, van visionar un petit vídeo “Sant Josep el fuster i marit de la Verge María” i també van fer accions de gràcies, de manera que la celebració els va resultar més senzilla, entenedora i propera.

Gna. Maricela Pérez

 

 



Close