Prova Cangur de Matemàtiques

26 de Març del 2019

Dijous 21 de març es va celebrar la XXIV Prova Cangur. El nostre col·legi porta molts anys participant-hi i aquest curs també ho vam fer.

Com els darrers anys, els alumnes de 5è, 6è de primària, 1r, 2n i 3r d’ESO van realitzar la prova al centre. Els alumnes ja es van preparar per la prova abans d’anar al pati, col·locant les taules en format examen per poder començar puntualment al acabar el descans. A primària, el professor encarregat va ser el Jordi Enguita i a secundària aquest cop el professor encarregat d’organitzar la jornada al col·legi ha estat el Joan Ysern, que ha hagut de controlar que tot es realitzés correctament i anar resolent diferents dubtes que podien sorgir durant la realització de l’activitat.

Mentre aquests alumnes realitzaven la prova al nostre col·legi, els alumnes de 4t d’ESO van anar a la universitat autònoma amb les professores Mònica Casas i Rose Nieto (que els va acompanyar després al Saló de l’Ensenyament) a fer la prova. Allà van poder veure com és una universitat i es trobaren amb altres centres que també realitzaven la prova a la UAB.

La durada de la prova va ser de 75 minuts, on els alumnes van estar pensant diferents tipus de problemes matemàtics.

Image



Close