Alumnes de CI visiten la fàbrica Estrella DAMM

10 de Maig del 2019

Els alumnes de 1r i 2n de Comerç Internacional han visitat la fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat.

Amb motiu d’ampliar els coneixements sobre el funcionament d’una empresa multinacional, els alumnes de Comerç han conegut les instal.lacions i el procediment productiu de l’empresa Estrella Damm ubicada al Prat de Llobregat.

A l’inici es va projectar un vídeo sobre els ingredients i fases de transformació que es porten a terme durant el procés productiu d’elaboració de la cervesa.

Posteriorment, s’efectua un recorregut per les instal.lacions; principalment per la zona d’embotellament on s’explica, amb ajuda de panels informatius i al detall, el procés de producció utilitzat, així com la maquinaria emprada des de la llauna buida fins que s’empaqueta i es carrega als palets.

Un dels aspectes que crida més l’atenció a l’alumnat és l’elevada automatització del procés productiu; de fet, un alt nombre de transformacions són realitzades per màquines amb el suport de l’empleat que únicament realitzarà tasques d’assistència tècnica, com per exemple, controlar que no manqui cap material a la màquina que l’obligués a deixar de funcionar.

Finalment, i per conèixer tota la gama de productes que comercialitza Estrella Damm, es va degustar un tast de cerveses.

Segons la opinió del alumnes, són activitats que no només serveixen per ampliar conceptes i tenir una visió més real del món empresarial, també, per fer grup tal com expliquen a continuació: “Se nos brindó una oportunidad inigualable de hacer Team Building, ya que se produjo en un ambiente tranquilo y social donde se nos permitió hablar entre nosotros y conocer mejor a nuestros compañeros” (Eric Sánchez)



Close