EI 3anys visita el CRAM

07 de Juny del 2019

Aquesta setmana, els alumnes d’EI 3, hem fet una sortida al CRAM. 
Image

És una fundació destinada a la conservació i recuperació dels animals marins.

Aprofitant que estem treballant a la classe el projecte “Cuidem un peix”, aquesta visita ens ha sensibilitzat per tal de tenir més cura dels animals del mar.

Ens han explicat que són veterinaris i que tenen animals marins, sobre tot tortugues i aus marines,que són els seus pacients. Els tenen en aquest centre fins que es recuperen i després els alliberen al seu medi natural.
Image

Algunes històries que ens han dit i que ens han fet molta pena són:

-Una tortuga que van curar perquè tenia a la panxa un ham que es va menjar d’un pescador.

-Una altra que tenia entravessada a la boca un pal de xupa-xup.

També hem realitzat el taller “Un mar d’esperança”. 
Image

Per començar hem vist un conte d’una família de foques del mar Mediterrani que ens ha permès descobrir quins animals viuen al fons del nostre mar i conèixer quines són les seves principals amenaces.

A continuació hem fet un joc tot construint amb peces magnètiques el mar que desitjaríem tenir i per tant què hi hem de posar i què hi hem de treure de materials, objectes, animals, plantes,... per poder-ho aconseguir.

Aprofitant que estàvem davant del mar, desprès d’esmorzar i abans d’entrar al CRAM, hem estat jugant una estona a la sorra de la platja, fent forats, recollint petxines, fent muntanyetes,...i ens ho hem passat d’allò més bé.
Image

Això ens ha permès entrar al centre més relaxats i més predisposats a escoltar per tal de conèixer aquest entorn natural tant bonic i fascinant.

Tutores d’EI 3 anysClose