Visita al Parc de Montnegre

11 de Juny del 2019

El passat dimarts 4 de juny els alumnes de cinquè vàrem anar al Parc de Montnegre i el Corredor, situat a la Serralada Litoral, entre les comarques del Maresme i del Vallès Oriental.

Els objectius de la sortida són identificar propietats d’objectes i d’organismes a partir de l’observació, la comparació i la classificació de la biodiversitat del parc, entendre la salut del medi ambient com un bé de l’individu i de la comunitat i adquirir actituds de respecte, conservació i aprofitament dels recursos naturals.

Creiem que aquesta excursió dóna als nostres alumnes l’oportunitat de tenir una actitud reflexiva sobre la influència de l’activitat humana en el medi i identificar aquelles activitats que provoquen el deteriorament de la natura.

Ha estat una jornada molt interessant, on a més d’aquests objectius els alumnes han compartit moments d’esbarjo amb els companys, han expressat idees pròpies i han respectat l’opinió dels altres. Durant el recorregut circular que hem fet pel bosc, els alumnes han anat xerrant mentre aprenien les característiques pròpies del bosc mediterrani: les pinedes, els alzinars i el sotabosc. També han trobat fruits, fulles i flors que han aprés a identificar.

ImageImage



Close