Jornades atlètiques a can Roses

17 de Juny del 2019

El alumnes de cicle superior van participar en las primeres jornades atlètiques que es van celebrar el passat 5 de Juny a les pistes de Can Roses. Aquesta nova proposta s’engloba dins del projecte activa’t i cuida’t i va sorgir de la col·laboració entre els alumnes i professors dels nostre cicleEAS i el departament d’educació física de Primària.

Durant els mesos previs els alumnes de cicles han anat programant dues sessions d’iniciació a l’atletisme que s’han desenvolupat amb tots els alumnes de cicle superior dins de la matèria d’Educació física. Durant aquestes dues sessions van aprendre els diferents tipus de salts, les curses de relleus, proves de velocitat i una de les proves que més els va engrescar, el 60 metres tanques. Per tal de afavorir un bon clima i la convivència, van decidir barrejar els alumnes i que cada equip o país estava format per alumnes de cada un dels cursos  del cicle.

Finalment, el dia 5 de Juny, tots preparats i uniformats vam sortir de l’escola ben d’hora, cadascun amb el seu dorsal del país. Cap a les 9:30 vam arribar a can Roses i els alumnes del EASens van posar les piles. Primer un bon escalfament i tot plegat van començar a competir. Cal felicitar als nostres alumnes que van estar molt motivats i amb un comportament exemplar. L’experiència dins d’una pista professional va ser un plus a les activitats treballades al centre.  D’altra banda, cal reconèixer la gran feina feta pels nostres alumnes de cicles formatius ( EAS ). La seva professionalitat ha estat demostrada tant en la programació com en les sessions al centre i és clar, el dia de les jornades. Tot estava enllestit i preparat i els nostres alumnes estan molt agraïts per la vostra feina i el resultat va ser molt aclaridor. Heu aconseguit que 120 nens estiguessin més de dues hores competint i gaudint. Enhorabona!!

 Ha estat una cloenda sensacional per  a la matèria d’Educació física i pel curs escolar. Esperem que aquesta proposta tingui continuïtat.

Alberto González del Val

Mestre especialista E.F


ImageImageImageImageImage



Close