Trobada d'escoles Regina Carmeli: Rubí - Horta.

21 de Novembre del 2019

Trobada d’intercanvi  Rubí- Horta - Divendres, 8 de novembre -

Els alumnes de 6è d’EP gaudim d’una fantàstica jornada de convivència amb els alumnes de 6è de l’Escola Regina Carmeli d’Horta.

Enguany, han estat ells quin han visitat primer la nostra escola. Al matí a quarts de deu, ens hem trobat a la plaça Doctor Guardiet on hem compartit l’estona d’esmorzar i ens hem conegut a partir de jocs de coneixença. Després, al teatre del nostre col·legi, la Germana Melchora i la Mireia, cap d’estudis de Primària, els han donat la benvinguda i els hem presentat el nostre himne. Amb coreografia inclosa!

A través d’un joc de pistes i endevinalles els han descobert les nostres instal·lacions. I en acabar el joc, cap al migdia, hem marxat cap a Can Xercavins (zona rural que el col·legi té apadrinada). Allà hem realitzat el Jocs de les Matrícules, un jocs de bosc que ens ha permès córrer, amagar-nos i conèixer una mica més als companys d’Horta.

En acabar la dinàmica hem dinat i hem tingut una estona lliure on ens hem seguit coneixent.

Per acabar la trobada, hem fet una valoració de la mateixa i hem fet una pregària per donar gràcies per el dia que hem passat.

Ens quedem amb moltes ganes de tornar a trobar-nos; la propera vegada a la seva escola per així conèixer on estudien i poder gaudir del seu centre i entorn.


ImageImageImageImage



Close