S’apropa el Nadal, moment per estar en família, per compartir i gaudir dels bons moments i també per agrair el temps que ha passat del curs.

Cada persona, cada jove i infant va traçant el seu camí. L’important no és tant el sender ni les vegades que s’hi hagi passat… l’important és, l’esforç que fa, l’horitzó i les coordenades del cap a on.

L’esforç no sempre dóna un resultat visible, directe, immediat. De vegades no transforma la realitat que volíem canviar però ens transforma a nosaltres mateixos i aconsegueix un resultat no previst que ens fa millors, més excel·lents, més capaços.

I en el Regina estem al costat dels nostres joves i infants i els animem a esforçar-se. Per això els diem: “és el teu moment”.

És evident la necessitat de buscar l’excel·lència a la nostra societat i d’innovar, obrir nous camins, crear noves rutes, crear una sendera que sigui de veritat nova per aquest temps. Un temps que és una oportunitat més enllà dels límits en els que, a vegades, ens acomodem.

Amb aquesta reflexió de millora, de dedicació i d’estar al costat, Us desitjo un Bon Nadal, un Nadal on Jesús, que és Déu i home, ompli els nostres cors.



Close