Benvolgudes famílies,

Us fem a mans del resum del Pla d’Obertura del Regina Carmeli pel curs 20-21. Aquest document és un recull dels principals protocols i mesures establertes al centre. És un document viu i que s’anirà actualitzant al llarg del curs, segons evolucioni la situació epidemiològica i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i educatives.

Sens dubte, aquest serà un curs que ens oferirà un munt d’aprenentatges i vivències. El Regina Carmeli obre les seves portes i posa a la vostra disposició totes les eines que té a l’abast per adaptar-nos a les circumstàncies i canvis que puguem trobar. La situació que ens toca viure ofereix, tant a grans com a petits, oportunitats i reptes que configuren un marc on aprendre a gestionar la incertesa. Ben segur que serà un curs ric i això és el que ens motiva i ens dóna la il·lusió per retrobar-nos a partir del proper dilluns, 14 de setembre.

Tot i que sabem que el risc zero no existeix, ens cal aprendre a viure amb la possibilitat del contagi. Al llarg dels darrers mesos hem anat prenent consciència del destret i hem convertit en rutinàries les principals mesures de prevenció (higiene de mans, mascareta, reducció de contactes...). Tot i que l’escola no es troba exempta de risc cal tenir present que és un espai on les relacions estan molt regulades i al Regina hem organitzat el nou dia a dia procurant que no canviï res del que és essencial en un entorn educatiu.

Al Pla d’Obertura trobareu les mesures organitzatives que el Regina Carmeli ha dissenyat per prevenir el contagi. Unes mesures basades en les orientacions del Departament d’Educació i l’estratègia proposada des del Departament de Salut. Moltes d’aquestes ja han estat presentades a les reunions d’inici de curs dels diferents cursos i cicles. Us convidem a llegir amb atenció el contingut del document.

Des del col·legi sabem que necessitem tota la vostra col·laboració i comprensió en aquesta etapa que s’obre plena d’expectatives, reptes i preguntes. Com bé sabeu, serà imprescindible que continueu amb les mesures de prevenció del contagi fora del centre, claus també per a poder assolir amb èxit els objectius educatius i pedagògics. Com diu un proverbi africà: Per educar un infant cal tota la tribu i en la situació en la que ens trobem podríem afegir que la tribu s’ha de preservar pel bé d’aquest infant.

Amb moltes ganes de retrobar-nos, un desitgem un bon curs. 

Per accedir al resum, clica al següent enllaç: 
RESUM DEL PLA

 

 

 



Close