El número 1

18 de Novembre del 2020

Ha arribat el número 1 a les aules d’EI3 i els nostres alumnes de la classe dels autobusos i dels trenets li han fet una molt bona rebuda!

A partir de diferents activitats engrescadores hem presentat el número 1. El conte dels “Tres porquets” ha estat el punt de partida d’aquest aprenentatge i després, per conèixer el seu traç, han estat molts els suports i materials utilitzats. Ens agrada molt aprendre d’una forma divertida i entre tots hem aconseguit identificar i traçar el número 1.

Aprofitant els taps de plàstics dels nostres esmorzars hem resseguit els 1 posats a terra amb cinta adhesiva; també hem aprofitat pinyes i castanyes que tenim al nostre racó de la tardor per fer aquesta activitat.Amb els trenets i autobusos que hem portat de casa també hem pogut resseguir el traç. Hem gaudit molt aprenent jugant.

Image

Amb safates plenes de sal hem començat a intentar fer el traç de l’1. Les reaccions a aquesta experimentació han estat ben variades entre els infants: fins a descobrir que era sal hem trigat força estona!  Les seves ganyotes quan alguns s’han posat el dit a la boca han estat molt divertides.

Image

També hem fet servir esponges i plantilles per estampar-lo i hem aprofitat que estem treballant el marró per pintar-lo d’aquest color. Tot i que ens encanta pintar, quan es tracta d’embrutar-nos les mans, a alguns de nosaltres encara no ens agrada massa.

Image

Amb les pissarres de Vileda, també hem fet molts intents per fer el traç de l’1. Aquesta ha estat l’activitat més complicada perquè encara estem aprenent a agafar bé el llapis i ens és complicat fer la pinça i controlar el moviment del colze. Poc a poc anirem millorant tot potenciant activitats de motricitat fina com enfilar boles, estripar paper, etc.

Image

Estem gaudint molt i tenim moltes ganes de conèixer el número 2.

Tutores d’EI3

 



Close