Nou camí al grau mitjà

13 de Octubre del 2021

Els alumnes de tècnic de guia en el medi natural i temps de lleure (TGMN) van començar un nou curs carregat de novetats. Per una banda, hem deixat de banda la majoria de companys de la ESO. Això ha implicat que hem sortit d’aquesta zona de confort on ens trobàvem. Seguidament hem iniciat uns estudis que comencen a marcar la nostra formació professional i, en conseqüència, el nostre futur laboral, ja que contínuament estarem omplint la nostra motxilla de coneixements i experiències que ens faran ser millors professionals d’aquest món d’activitats al medi natural. Val a dir que aquests coneixements han estat modificats i ampliats donada la nova inclusió de la llei LOE al cicle formatiu i, és per aquest motiu que s’han afegit continguts com barranquisme, espeleologia i activitats aquàtiques entre d’altres.

El curs l’hem iniciat carregats d’energia, coneixent nous companys, realitzant noves activitats i, sobretot, molt motivats de fer allò que realment ens agrada. Activitats com senderisme i BTT, que ja es portaven a terme l’any passat, ens han ajudat a crear grup, a conèixer els companys i professors mentre portàvem a terme activitats d’iniciació, etc. També activitats noves com treballar diferents tècniques i estils de natació ens han ajudat a conèixer millor un medi el qual era més desconegut.

Així doncs iniciem un nou camí, amb una motxilla buida però que mica en mica anirem omplint de coneixements i experiències durant tot el curs amb l’ajuda dels companys, les famílies i els professors.

ImageImageImageImageImageClose