La sortida de la Tardor

24 de Novembre del 2021

Els alumnes d’EP 1, el passat dimecres, després de molts imprevistos meteorològics, vam gaudir d’un dia ple d’aventures.

En arribar a Can Montcau i havent esmorzat, vam iniciar el nostre taller culinari que consistia en la realització de panellets. Les monitores que allà ens esperaven ens van ensenyar els diferents ingredients que es necessitaven per poder realitzar uns panellets d’allò més bons.

Entre “bola boleta” i d’altres, vam fer uns espectaculars panellets que be mereixien les nostres felicitacions. Amb les safates plenes dels nostres dolços, ens vam encaminar cap el meravellós forn de Can Montcau on allà es va acabar de coure la nostra delícia.

En finalitzar, vam fer una descoberta de l’entorn on vam poder explorar de primera mà els diferents elements de la tardor, com per exemple: castanyes, bolets...

Estàvem tan engrescats que gairebé passem per alt que vam veure a Maria Castanyera, que estava al seu refugi acompanyada pel Marrameu. Després de cantar ben fort, li vam entregar les castanyes que vam recollir durant el nostre recorregut i ella amablement ens les va coure i vam gaudir d’aquest fantàstic fruit.

Es ben cert que teníem moltes ganes d’una sortida i una vegada més, després de molt temps, vam córrer, saltar, cantar, ballar i sobretot de compartir experiències tots plegats.

ImageImageImageImageImageClose