Fotografia creativa amb el mòbil

25 de Novembre del 2021

Dins de l’Educació Visual i Plàstica de 4t ESO hem treballat tota una unitat de fotografia com a forma d’expressió i comunicació.

Per portar a terme part de la unitat hem comptat amb la col·laboració i implicació de la Marta Soley i la Núria Nia, directora d’art i fotògrafa respectivament, que han unit talents per involucrar-se a un projecte professional comú anomenat ‘Parc Estudi de Fotografia Creativa’, a través del qual, a més de projectes digitals ofereixen tallers de fotografia creativa com aquest.

Així doncs, l’alumnat de 4t, ha pogut gaudir d’un espai per experimentar, jugar i imaginar a través d’un procés artístic i de la pràctica de les diferents tècniques de fotografia mòbil. S’ha treballat l’expressió visual, la composició, el retoc i els conceptes fotogràfics bàsics.

Han estat 3 sessions d’unes 2 hores dins de les quals s’ha portat a terme el projecte a través de la següent seqüenciació:

– Introducció i pràctica del procés creatiu de la fotografia

– Pràctica de les tècniques de composició fotogràfica

– Pràctica de les tècniques de fotografia mòbil i edició

– Projecte final: la teva fotografia creativa

Aquest monogràfic ha a més de poder crear un projecte artístic, també ha constituït un motor amb què es pot reflexionar sobre temes d’interès, ja siguin personals o globals, i sobre com es poden representar.

Us deixem una mostra dels  projectes finals i dels temes escollits pels alumnes:

INSEGURETATS:

Image

ADDICCIONS: 

Image

NATURALESA URBANA:

Image

CRIMINOLOGIA:

Image

LA DOBLE CARA DE LA MONEDA:

Image

TEMPS I EMOCIONS:Image

 



Close