EI3 d'excursió al parc a conéixer el bosc

01 de Desembre del 2021

El passat divendres, els infants d’EI 3 vam passar el matí a un parc aprop de l’escola on vam fer un taller des de l’entitat Bosc de Llum. En aquesta activitat els infants van poder experimentar a través dels sentits. Vam escoltar el so dels ocells del bosc, vam olorar diferents plantes com l’anís, la lavanda,… També ens vam tapar els ulls i ens van donar una bosseta amb 5 elements diferents del bosc i vam intentar adivinar que eren. Alguns eren molt difícils! Hi havia pinyes, aglàs, pedres,... Al final de l’activitat, també vam tenir l’oportunitat de pintar les textures dels arbres i emportar-nos el paper a casa!

A més a més, vam veure plantes i vam descobrir les seves parts. Com estem fent el projecte de les plantes, això ens va anar molt bé per veure-les de veritat i saber molt més! Ara som més experts i tenim més ganes d’aprendre.

També vam estar una estona esmorzant al parc amb els companys i companyes  passant una bona estona a l’aire lliure. I finalment una bona estada al parc Font de la Via jugant amb els amics i les amigues! S’ho van passar d’allò més bé.ImageImage

ImageImage



Close