Sortida a Can Miqueló

02 de Desembre del 2021

Per fi un dia de sol!!

Els nens i nenes d’EI4 i EI5, desprès de dos intents degut a la pluja, hem pogut anar aquesta setmana a Can  Miqueló.

És una casa de colònies que està situada a Sant Martí de Centelles i sort que hi hem anat ben preparats i abrigats (bufanda, gorro i guants)  perquè ha fet fred de debò.

Hem tingut una bona rebuda per part dels monitors de la casa, tots han sortit a fora a saludar-nos quan hem arribat i amb un bonic somriure a la cara.

Hem realitzar un munt d’activitats tot gaudit del contacte amb la natura a la tardor.

Una bona caminada pel bosc per recollir elements com pinyes, aglans, fulles diferents,...mentre anàvem cantant cançons de tardor.

Ens anàvem endinsant més en el bosc i  en un bonic racó, ens han explicant un conte “L’ocellet putxilí”, que ens ensenya les diferències entre un pi, un roure i una alzina.

També hem parlat de com cal cuidar la natura i tot el que en ella hi trobem.

Ens han deixat acariciar el romaní i desprès ens hem olorat les mans. A tots ens ha agradat molt i hem après que hi ha plantes aromàtiques que serveixen per curar quan ens posem malalts.

Hi havia un joc del memori amb imatges relacionades amb la tardor que ens ha fet concentrar-nos una estona.

La castanyera i el castanyer ens han mostrat la seva paradeta amb fruits secs,  castanyes, moniatos, bolets,.. explicant-nos les seves característiques.

A la tarda hem gaudit d’una representació de titelles i com que hem col·laborat en tot i ens hem portat bé hem rebut un obsequi, una paperina de castanyes per compartir amb la mama i el papa.ImageImageImage

 

                                                         Mestres d’educació infantil



Close