Sounded: la web que t’ofereix realitzar el teu propi estudi estadístic

19 de Gener del 2022

Has pensat alguna vegada en realitzar un estudi estadístic? Has pensat a fer-lo del soroll?

Els alumnes de 3r ESO de l'escola Regina Carmeli Rubí van realitzar-lo durant el curs 2020-2021. Tots els alumnes van realitzar la recollida de dades i l'estudi estadístic, com a part del contingut d'Estadística de l'assignatura de Matemàtiques. I que després vam decidir presentar-lo a concurs. Això requeria la redacció d'un informe i una presentació. Els alumnes, Emma Ortiz; Irene González; Víctor Pinedo; Laura Albert i Mar González, van ser els seleccionats per fer aquesta feina. Aquest informe es va presentar al concurs Planter de Sondeigs i Experiments en el qual va ser guardonat i posteriorment també ho va ser al concurs nacional "Incubadora de Sondeos".

Durant l'estiu d'aquell mateix curs, la Mar González, la Irene González i l'Emma Ortiz van voler oferir l'estudi estadístic a qualsevol persona, com a conseqüència van decidir crear una web.

La web en qüestió s'anomena SOUNDED, la qual permet realitzar un estudi estadístic del soroll al teu carrer. A partir d'eines com "Decibel x", Sounded ofereix la possibilitat de mesurar els decibels del teu carrer, traslladar les teves dades a una taula, la qual et permet crear el teu propi gràfic, compartir les teves dades amb altres usuaris gràcies a un mapa, i ofereix vídeos tutorials amb els quals t'ajudaran a dur a terme aquest estudi.

La web a més et permet observar el treball original, i un apartat en el qual t'explica informació bàsica sobre el soroll.

Així que ja saps, si tens curiositat per saber com és el soroll amb el qual convius, atreveix-te a fer el nostre estudi!

https://soundedapp.wixsite.com/website

ImageImage



Close