Els alumnes de Comerç Internacional s’apropen al món empresarial

25 de Maig del 2022

L’àmbit del Comerç Internacional és un sector que canvia molt ràpid i que es manté molt actiu, els canvis i tendències internacionals són constantment absorbides per les empreses, organismes i actors que participen en les relacions internacionals.

Per aquest motiu esdevé imprescindible apropar aquesta realitat als estudiants del Cicle Superior de Comerç Internacional. Fer visites a empreses multinacionals o fires internacionals és una oportunitat excel·lent per conèixer les tendències i canvis del sector que comentavem.

A finals del any 2021 els estudiants de Comerç Internacional van assistir a la fira internacional “IBTM World 2021” on el turisme professional, els esdeveniments internacionals, els viatges de negocis i els diferents congressos de negocis Barcelona són els protagonistes.

Aquesta fira ofereix destacades oportunitats per a la millor educació professional dels nostres estudiants i els mostra com aconseguir els millors contactes professionals i conèixer els millors negocis.

De la mateixa forma, a la tornada de la Setmana Santa els estudiants de Comerç Internacional van fer una sortida a la Fàbrica d’Estrella Damm situada al Prat del Llobregat.

Es va realitzar un recorregut guiat per conèixer la fàbrica i es van visitar els diferents espais de la fàbrica, finalment van poder gaudir d’un tastet de 4 cerveses.

Seguirem apropant les tendències del Comerç Internacional als nostres estudiants. #internationalbusiness #workImageClose