Les primeres experiències dels alumnes de Tècnic de Guia en el Medi Natural

22 de Setembre del 2022

Els alumnes de primer curs de tècnic de Guia en el Medi Natural comencen les dues primeres setmanes amb moltes experiències noves i molta il·lusió.

Maite: Aquest cicle em sembla molt interessant ja que es poden aprendre coses noves cada dia, és divertit i entretingut i les classes pràctiques permeten un aprenentatge molt significatiu per les nostres futures feines. El fet que hi hagi molta pràctica m’ajuda molt més a aprendre i a tenir ganes d’estudiar.

Anas: La primera impressió que tenia d’aquest grau mitjà és que seria molt complex i no tindria la capacitat física per a poder-ho fer. Però des del primer dia poc a poc he anat superant les petites dificultats. Aquestes dues primeres setmanes han estat increïbles, m’ho he passat molt be i he après coses noves, que encara que semblin simples no les coneixia. Maneig de la brúixola, parts d’un mapa, traçar rumbs...

Jair: El primer dia de classe al arribar vam fer una activitat per a presentar-nos i donar-nos a conèixer amb els companys/es. Ens van explicar com funcionava l’avaluació del curs i les diferents sortides que faríem al llarg del cicle. El primer dia de Hípica les formadores ens van explicar el funcionament i avaluació i tot seguit ja ens van posar per parelles i ens van donar un cavall per a netejar-lo i li col·loquéssim la muntura per a posteriorment muntar-lo.

David: Aquesta tornada a escola al setembre ha estat sens dubte la millor. Hi ha molt bon rotllo entre professors i alumnes el qual em permet aprendre ja que em diverteixo fent les activitats. Expliquen les coses molt clares i les activitats que m’agraden més són les que es realitzen a l’aire lliure.

ImageImageImageImageImageClose