Primeres impressions de les alumnes del cicle d'Educació Infantil

24 de Novembre del 2022

Som les alumnes del CFGS d’Educació Infantil i volem compartir la nostra experiència en relació a aquests dos primers mesos del 1r curs d’Educació Infantil. 

Els primers dies estàvem expectants i nervioses perquè no ens coneixíem entre nosaltres, i el fet de ser un grup reduït ens va crear curiositat, sobretot a l’hora de com es durien a terme les activitats, amb quines metodologies i les dinàmiques a l’aula. 

Veiem que el curs va evolucionant de manera dinàmica, ja que el fet de comptar amb les aules d’Educació Infantil, ens permet viure de primera mà com serà la nostra futura feina.

Valorem amb il·lusió i entusiasme l’oportunitat d’organitzar tallers amb els/les alumnes d’Educació Infantil. Ja hem fet un taller de fruita saludable amb els infants d’EI3/EI4/EI5 i el proper que estem planificant és de Contacontes.

A dia d’avui, podem dir que estem molt motivades per continuar aprenent en aquest món que estem descobrint de l’Educació Infantil, i gaudir, alhora que ens endinsem en aquest nou camí com a futures Tècniques d’Educació Infantil. 

Gràcies a l’Escola Regina Carmeli per fer-ho possible!

ImageImageImage



Close