Cursa d’orientació a Can Xercanvins (3r ESO)

28 de Novembre del 2022

El dimecres passat l’alumnat d’ESO3 va desenvolupar una sortida a Can Xercanvins, corresponent a l’assignatura d’Educació Física, amb la finalitat de posar en pràctica la competència d’activitats en el medi natural.

La sortida va estar organitzada pel professorat i l’alumnat del “Cicle de Grau Mitjà Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure”, qui va preparar tres activitats diferents perquè l’alumnat d’ESO3 estigués preparat per poder realitzar la conseqüent cursa d’orientació amb èxit.

Aquestes activitats prèvies ens van servir per aprendre a interpretar mapes per poder orientar-nos en el medi natural, per a fer un bon ús de la brúixola a l’hora de determinar la direcció del nostre desplaçament i per traçar diversos rumbs de forma autònoma.

D’aquesta manera, l’alumnat va poder aplicar els coneixements apresos en les activitats anteriors per tal de superar la cursa d’orientació el millor possible.

En definitiva, la sortida va servir a l’alumnat per poder posar en pràctica les seves habilitats d’orientació en el medi natural, per experimentar una via diferent per practicar activitat i física, i per conèixer una mica més l’entorn que ens envolta a Rubí i les possibilitats que ofereix Can Xercanvins en el món de l’Educació Física.

ImageImageImageImage



Close