Taules d'experimentació a EI

23 de Gener del 2023

Aquest  curs hem continuat treballant amb el projecte de taules d’experimentació. Manipulant, experimentant i investigant amb diversitat d’elements.

A través de les relacions que s’estableixen entre els objectes els alumnes  han desenvolupat el raonament lògic-matemàtic i la cohesió de grup.

Durant el trimestre passat els nens d’educació Infantil  van experimentar  amb fruits i elements  de la tardor i  ara que som a l’hivern estan descobrint els colors i les textures pròpies d’aquesta estació. Han creat petits minimons i han gaudit molt recreant  i inventant petites històries.

Com a novetat aquets any disposem de taules de llum i lots que ens  permeten  jugar amb les llums, observant les ombres, color i formes, amb objectes opacs i translúcids . En aquest espai han dut a terme estones d’investigació , indagant sobre diferents materials, traient així  les seves pròpies conclusions.

Jugant amb el diferents materials han gaudit d’una manera diferent  i a la vegada han experimentat i descobert nous aprenentatges , augmentant d’aquesta manera la seva capacitat d’imaginació i concentració.

ImageImageImageImage



Close