El nostre planeta blau i tot el que l’envolta

23 de Gener del 2023

L’extraordinari  Taller d’Astronomia i Maquillatge ha estat la cloenda del petit projecte que hem portat a terme els alumnes d’EP4, durant vàries setmanes.

Durant aquests dies hem après molt sobre el Sistema Solar, la nostra Galàxia, la Terra i el seu satèl·lit la Lluna, dels oceans i continents….

Aquest tema l’hem treballat d’una manera lúdica i experimental. D’aquesta manera hem estat molt motivats i amb moltes ganes d’aprendre i saber-ne més del món en el que vivim i de tot allò que ens envolta.

Per grups hem realitzat una maqueta del nostre Sistema Solar en 3D, ens hem preparat una exposició que hem explicada a tots els companys de la classe, com uns extraordinaris i entesos guies d’un museu.

Per finalitzar aquest petit projecte, han vingut a l’escola uns científics molts simpàtics que ens van explicar moltes coses sobre el Sistema Solar i els diferents planetes. Hem fet un petit joc de pistes dins d’una semi-esfera (que simulava una nau espacial), des de la qual hem pogut veure i fins i tot sentir una miqueta, la sensació d’estar navegant per l’espai, alhora que apreníem moltes coses sobre planetes, estrelles, naus, satèl·lits…

Una boníssima i divertida manera d’aprendre i gaudir del nostre Planeta Blau.


ImageImageImageImage



Close