SDI visita als nostres alumnes de 2° d'Higiene Bucodental

03 de Maig del 2024

El passat 25 d'abril vam tenir el plaer de rebre en el nostre centre a l'empresa SDI, líder en el desenvolupament de materials dentals innovadors. La Dra. Ana Veloso, líder d'opinió de SDI va visitar als nostres alumnes de 2° d'Higiene Bucodental per a oferir-los una completa xerrada sobre odontologia mínimament invasiva en pacients especials.

Durant la sessió, els alumnes van poder conèixer les últimes tècniques i materials per a tractar a pacients amb necessitats especials, com a nens, persones majors o pacients amb discapacitats.

Els alumnes van valorar molt positivament la visita, destacant la claredat de les explicacions, la professionalitat de la ponent i l'oportunitat d'aprendre sobre un tema tan important com l'odontologia mínimament invasiva en pacients especials.

Des del centre, volem agrair a SDI la seva col·laboració en la formació dels nostres futurs professionals de la higiene bucodental.

Aquí algunes de les claus que es van tractar durant la xerrada:

-La importància de l'odontologia preventiva en pacients especials: La prevenció és fonamental per a evitar problemes bucals en pacients amb necessitats especials. És important realitzar revisions periòdiques i aplicar mesures d'higiene bucodental adequades.
-Les tècniques d'odontologia mínimament invasiva: Aquestes tècniques permeten tractar els problemes bucals dels pacients especials amb el mínim mal possible als teixits dentals.
-La importància de l'atenció personalitzada: Cada pacient és diferent i té les seves pròpies necessitats. És important que l'odontòleg adapti el tractament a les característiques individuals de cada pacient.

Per a finalitzar, en agraïment a l'assistència de tots els nostres alumnes de va dur a terme un sorteig d'un dels productes estrella de la casa, un emblanquiment dental domiciliari, l'afortunada va ser Ainara, Felicitats!

Moltes gràcies a SDI per aquesta enriquidora experiència!

ImageImageImage



Close