El Regina Carmeli participa en una mobilitat Erasmus a Finlàndia

21 de Març del 2024

Durant la setmana del 11 al 16 de març, dos dels nostres professors de cicles formatius, la Meritxell i el Raül, han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà el sistema educatiu de Finlàndia, gràcies a una mobilitat Erasmus+ a Porvoo. Aquesta experiència els ha permès participar en un curs de formació orientat a conèixer les claus del èxit del sistema educatiu finlandès en l’àmbit de la formació professional.

Es tracta d’un curs estructurat que combina les classes teòriques al matí amb visites diàries a diferents centres educatius de formació professional per conèixer la seva metodologia de treball. A les tardes, els participants del curs han gaudit de visites culturals per les ciutats més properes.

Després d'aquesta immersió en el sistema educatiu finlandès, els nostres professors han arribat a diverses conclusions significatives. Una de les més importants és la importància que es dona al benestar de l’alumnat, al treball dels valors de respecte i a la formació de ciutadans responsables i cívics. A més a més, han destacat la personalització i flexibilització dels aprenentatges i l’aplicació de les noves tecnologies a l'aula com a aspectes clau que esperen poder implementar al nostre centre educatiu.

Aquesta experiència ha estat molt enriquidora i estem segurs que els coneixements adquirits seran d'un gran valor per a la millora contínua del nostre centre educatiu.

Enhorabona als professors per aquesta oportunitat i per la seva dedicació a la millora de l'educació.

ImageImageImageImageImageImage



Close