• MENJADOR - Alimentació i salut

   • Acompanyar, respectar, valorar, relacionar-se i conviure

   • INFORMACIÓ GENERAL

   • Des de el curs 2021-2022 l'escola disposa d'un servei de menjador d'organització i gestió pròpia.

    L'escola ha implementat el seu propi projecte tenint en compte l’infant com el centre d'aquest i proporcionant a traves del nostre ampli equip de treball totes les eines i coneixements necessaris per el correcte funcionament.

    La nostra tasca es desenvolupa durant l’espai del migdia, donant un servei de menjador per a tots els infants del centre educatiu que el necessita.

    Conjuntament amb l'escola marquem la línia de gestió de l'espai de migdia, tenint en compte les necessitats dels infants i de les famílies.
    Tot l’equip del menjador treballa diàriament per tal que els alumnes rebin una bona alimentació, equilibrada, saludable i adient a les seves necessitats. Igualment, treballem els bons hàbits d’higiene i conducta.

    A través del nostre projecte de servei de menjador, l'escola disposa d'un espai on relacionar-se i adquirir els hàbits tant individuals com col·lectius que creiem que són indispensables per fomentar l'autonomia, el benestar emocional  i físic de tots els infants.
    ‘’ L'infant és l'agent principal en tot moment, és per això que tot es construeix al seu voltant.’’
   • VIES DE COMUNICACIÓ


   • DISPOSEM DE CUINA PRÒPIA


   • L'empresa F.ROCA S.L elabora els aliments incorporant productes ecològics i de proximitat i atenent a les diferents intol.leràncies alimentàries (Podeu consultar el valor nutricional dels menús).

    Darrerament s'han fet canvis, que han estat molt significatius, canvis que estan trencant patrons culturals i culinaris molt arrelats, fins al punt que nosaltres ja parlem d’una autèntica revolució gastronòmica que suposa el nou model alimentari que estan impulsant les administracions.  Si voleu saber més sobre aquests canvis podeu fer clic al AQUÍ.

   • ‘’ És molt important per nosaltres fer del menjador un espai positiu amb un bon clima de desenvolupament i cohesió de grup.’’
Close