Representació teatral a 1r d'ESO

22 de Març del 2024

Aquesta setmana els alumnes de 1r d'ESO posaran punt final al seu projecte AIC anomenat “Gràcies, Grècia” i que té per finalitat respondre a la qüestió: És la cultura grega l'origen de la nostra civilització? Per respondre la pregunta aquest divendres 22 de març a les 10:45 representaran les seves obres teatrals on demostraran el que han après sobre la cultura grega. Les dues representacions “La fúria de les deesses” i “Un somni a l'antiga Grècia” tindran lloc al teatre de l'escola i hi podran assistir les seves famílies.
Durant les dues setmanes de projecte, han investigat el llegat de l'antiga Grècia. En aquella època comencen la democràcia, la filosofia i altres disciplines com la física i la matemàtica. També es defineix l'estructura de les ciutats, on s'escriuen obres de teatre i es fan els primers Jocs Olímpics. Cada grup de projectes s'ha especialitzat en un àmbit del món clàssic (filosofia, esports, política, matemàtiques, art, societat, religió) per compondre entre tots una visió global dels nostres orígens i elaborar així el guió de l'obra teatral.
Aquests dies de feina i sortides a Empúries i el Laberint d'Horta els han permès conèixer els orígens de la nostra manera de ser, entendre el món, parlar, divertir-nos…
El divendres finalment podrem saber quins aspectes del món clàssic conservem dos mil anys després i si som molt diferents respecte als nostres avantpassats.

 

ImageImage



Close