Sortida teatre en anglès (Frankenstein) a Cicle Superior

22 de Gener del 2020

El darrer 14 de gener, els alumnes de Cicle Superior de Primària van anar a Barcelona a gaudir d’un dia d’allò més divertit.

L’activitat consistia en visualitzar, al teatre municipal de Poblenou, una adaptació de l’obra Frankenstein en anglès. Després, van anar a la platja a gaudir d’una estona d’esbarjo i d’un dinar en família, sota un sol ben agradable!

Des de l’àrea de Llengua Catalana i Literatura, els alumnes de 6è curs d’Educació Primària estan aprenent a crear entrades de bloc i han volgut aprofitar l’avinentesa per fer una crítica teatral sobre l’obra que van veure. Primer, van crear-la per parelles i, després, la van acabar de completar gràcies a les aportacions fetes en gran grup.

 

A continuació, podeu llegir un parell de mostres:

 

 

Arriba Frankenstein a Barcelona.

 

Aquest mes de gener, nosaltres recomanem que us animeu a anar a Barcelona, concretament al barri del Poble nou a veure i gaudir d’un bon teatre ambientat en la història de Frankenstein.

L’obra, de parla anglesa, està realitzada per actors molt ben caracteritzats i amb un molt bon nivell d’anglès perquè són d’Oxford i Alemanya, respectivament.

 

En primer lloc, us comentem que l’espectacle és molt divertit i bastant graciós. La il·luminació és espectacular i també hi ha efectes de so molt realistes. Disposa de bona decoració i utilitzen molts elements originals. També hi ha molta participació per part del públic, que fa l’obra més entretinguda i animada.

 

Sens dubte ha sigut una de les nostres obres preferides. De ben segur que us ho passareu molt bé!

 

ImageImage

L’experiment d’en doctor Frankenstein

 

A Barcelona, a la sala Poblenou pots veure el millor teatre en Anglès. A nosaltres ens ha agradat moltíssim ja que creiem que és molt entretingut, divertit i, sobretot, molt educatiu. També fan efectes especials i tenen artefactes divertits, i això fa que tinguis una experiència molt més inoblidable. El que més ens va agradar va ser que, en comptes de explicar-ho només amb paraules, ho expressaven amb cançons. El que ens va sorprendre va ser que van deixar als nens participar.

 

Recomanem l’obre per totes aquelles famílies que vulguin educar els seus fills en el món del teatre i l’anglès, l’espectacle es per tots els públics.

 

ImageImage

 



Close