Aquest any som mitjans de transports!!!

14 de Octubre del 2020

Com cada any, tot just començant el curs, decidim el nom de les nostres classes. Cada d’any intentem que els temes per poder triar-los siguin el més variat possible; així com motivadors i engrescadors per als nens.

 Altres anys hem omplert el parvulari  de diferents sons musicals, entre tots formàrem una banda espectacular!! Timbals, guitarres, saxos...eren els nostres noms.

Un altre any també s’escoltaven diferents sons a les nostres classes. Aquesta vegada venien dels cants dels ocells que donaven nom a les nostres aules . Sentíem el cant dels cucuts, de les orenetes i dels tucans entre d’altres.

El curs passat Infantil feia molt bona olor...olors que venien dels noms de les classes, érem entre tots un bon ram de flors. En teníem lliris, roselles, gira-sols...

Durant  aquest curs, els alumnes d’EI hem decidit anar de viatge!!! (tot i les circumstàncies que estem vivim no són les més adequades per poder fer-ho.) Així doncs no us estranyeu si veieu nens i nenes pujats a un tren, una autobús, un avió, una bicicleta, un vaixell i fins i tot en un submarí perquè aquests són els noms de les nostres classes. Noms que ens donaran l’opció de poder treballar a l’aula diferents aspectes i característiques d’aquests i d’altres mitjans de transport.

 

ImageImageImage



Close