Apadrinem el Patrimoni

20 de Juny del 2022

Us deixem l'enllaç al web 'Apadrinem el Patrimoni' a on es pot veure el què hem fet aquest any tant a Cicle inicial com a la resta de cicles de Primària de la nostra escola: 
Apadrinem el Patrimoni

 

QUÈ HI FEM?

A Cicle inicial: Sortida a Can Xercavins per observar els diferents tipus de plantes que existeixen. 

Elaborarem una fitxa que els alumnes hauran d’omplir a partir de les imatges reals de la zona on es diferencien: els arbusts, les herbes i els arbres típics de la zona.

 

A Cicle Mitjà: Es treballa un projecte interdisplinar al llarg d'unes setmanes. A tercer sobre elmedi natural i a quart sobre el medi més social, ja que a la masia de Can Xercavins, les vinyes i els camps encara s'hi treballen. 

 

A Cicle Superior:  Elaboració d’un planter a l’escola: Es buscaran les llavors pròpies de la zona mediterrània i es farà un planter a l’escola amb materials de rebuig que es re aprofitaran (ampolles de plàstic, pots de iogurt, testos que els alumnes portin de casa....). També espot optar a fer el panter a partir d’esqueixos. 

Recuperació d’una zona de Can Xercavins: Un cop hagi germinat la llavor es trasplantaran a la zona escollida de Can Xercavins (prèviament caldrà que el centre i els propietaris de la finca arribin a un acord sobre la zona)



Close