EI5 visita a La Pedrera (Casa Milà)

17 de Abril del 2024

El passat dilluns , els alumnes de l'Educació Infantil 5 anys  van tenir l'oportunitat única de visitar una de les joies arquitectòniques més impressionants de Barcelona: La Pedrera, coneguda també com Casa Milà. En aquesta excursió educativa, els infants van poder explorar de primera mà l'exquisida obra del geni català Antoni Gaudí,  aquesta visita va representar una oportunitat immersiva per aprendre més  sobre l'obra de Gaudí, artista i arquitecte que han estat treballant a l’aula  aquests dies previs a la visita.

Amb la guia d’un monitor que ens anava acompanyant , els alumnes van ser conduïts a través dels intricats passadissos i patis d'aquesta obra mestra modernista,  i conèixer les estances més emblemàtiques de l’edifici fent un petit viatge en el temps acompanyats d’un personatge per descobrir la inspiració natural de l’arquitecte Van meravellar-se davant les formes ondulades de la façana, que semblen prendre vida com a criatures marines, semblant les onades del mar. Finalment, van poder passejar-se pel terrat de la Pedrera, un dels més coneguts al món.  

Una de les experiències més emocionants per als petits va ser l'oportunitat d'explorar l'interior de l'edifici. Van ascendir per les escales fins als diferents pisos, descobrint les característiques úniques de cada racó de la casa.

A més, els alumnes  van tenir l'oportunitat de conèixer de prop algunes de les tècniques decoratives  de construcció innovadores utilitzades per Gaudí: el trencadís,  realitzant   un taller en el que van elaborar una activitat plàstica amb aquesta tècnica.

En resum, la visita  a La Pedrera va ser molt més que una excursió. Va ser una immersió en la creativitat, la història i la bellesa d'una de les obres mestres més icòniques de Gaudí.

ImageImageImage

Image



Close