CAI participa en activitats d'aprenentatge i servei

30 de Abril del 2024

L'alumnat del cicle formatiu d'auxiliar d'infermeria va participar el passat dijous 25 d'abril en dues enriquidores activitats d'aprenentatge i servei que han ampliat els seus horitzons professionals i personals.

En primer lloc, un grup d'estudiants va tenir l'oportunitat d'interactuar amb els joves alumnes d'una escola d'educació primària. A través de diversos tallers d'educació per a la salut, van abordar temes crucials com l'alimentació saludable i com actuar en cas d'emergència. Amb els nens i nenes dels cursos més petits, van utilitzar dinàmiques i jocs per explicar la importància d'una alimentació equilibrada, la estructura de la piràmide alimentària i les possibles patologies derivades d'hàbits alimentaris inadequats. Els estudiants van aconseguir captivar l'atenció dels més joves, fent que l'aprenentatge sigui tant efectiu com entretingut. D'altra banda, amb els nens i nenes dels cursos més grans, van organitzar un taller pràctic de primers auxilis. Aquí, van abordar conceptes fonamentals com la diferència entre emergència i urgència, i van posar en pràctica maniobres com la RCP amb simuladors, la maniobra de Heimlich i la posició lateral de seguretat. Aquestes experiències no només han dotat als estudiants de coneixements pràctics essencials, sinó que també han fomentat el desenvolupament de habilitats de comunicació i lideratge.

D'altra banda, un altre grup d'alumnes va tenir l'oportunitat de visitar la residència Rubí, un centre per a la gent gran, per celebrar el Dia de Sant Jordi amb els residents, fent intercanvi de lectures entre els residents i l'alumnat. També van gaudir de les paradetes de llibres i roses amb els usuaris de la Residència Amanecer.

A través d'aquestes activitats, han pogut aplicar els seus coneixements teòrics en situacions reals, desenvolupant habilitats essencials i connectant amb la comunitat de manera significativa.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage



Close